Laat zien waar je voor staat

Maak kennis met ons wekelijkse uurtje hersengymnastiek

Ideation Hour

Wat is leuker dan frisse plannen maken in een creatieve sessie? Precies, niks. Dat vinden wij nu ook. Daarom starten we vanaf 3 november om 10.00 uur wekelijks met ons uurtje vrijblijvende hersengymnastiek: Ideation Hour.

Het uurtje is niet alleen voor bedrijven die Reputations nog niet kennen en die van onze creativiteit en nieuwgierigheid willen proeven, maar natuurlijk ook voor onze huidige relaties. Onze agenda houden we dan leeg en samen met ons creatieve team kun je sparren waarover je maar wilt.

Grootse plannen of kleine haakjes: alle sparks en heldere ingevingen zijn een vertrekpunt. We hebben contentspecialisten, strategen, tekstschrijvers, artdirectors, web- & UI/UX-specialisten en digital marketeers in huis en matchen je (ook last minute) met de juiste specialist(-en). Uiteraard volgen we de corona-maatregelen en sessies kunnen ook digitaal op afstand.

Vertel ons je beste idee├źn of meest hardnekkige open eindjes en meld je via een bericht op LinkedIn of een mailtje aan ideation@reputations.nl.

Ideation Hour

Elke dinsdag van 10.00 – 11.00 uur – vanaf dinsdag 3 november

Deel dit bericht ook vooral met andere mensen die creatieve hulp kunnen gebruiken. Bij voorbaat dank!