Contentmarketing

Creatieve, effectieve campagnes  

Je verhaal moet gelezen, gezien of gehoord worden door jouw doelgroep. Onze contentmarketingspecialisten helpen je bij het realiseren van bereik en rendement. Wij ontwikkelen creatieve campagnes die verleiden tot interactie en conversies. We helpen we je met het vergroten van je publiek en het managen van communities.

Onze contentproducties zijn meerdere malen bekroond bij de Grand Prix Content Marketing.

Met content naar engagement en conversie

Onze strategen en creatieven ontwikkelen aansprekende content en campagnes. Maar alleen met goede contentcreatie realiseer je je strategische doelen nog niet. Je wil natuurlijk met die content jouw doelgroepen bereiken en ze inspireren om een relatie met je aan te gaan.

Gerichte kanaalstrategie is een mix van online en offline

Op basis van gedegen analyse van jouw doelgroepen ontwikkelen we een gerichte kanaalstrategie die aansluit bij hun behoeften. Vrijwel altijd gaat het om een geïntegreerde mix van digitale platforms, social media en SEA-campagnes. Afhankelijk van de doelstellingen combineren we dit ook met massamediale campagnes (radio- en tv-commercials en print-advertising).

Meten is weten: data driven contentmarketing

Op basis van analytics uit diverse bronnen analyseren we heel gericht het effect van je contentmarketing. Met testen en experimenteren bouwen we gestaag aan groei en engagement van je publiek. We rapporteren met overzichtelijke real time dashboards waarin we de voor jouw case relevante metrics presenteren.

Meer rendement door insights-driven marketing & communicatie

Als onderdeel van MarketResponse hebben wij toegang tot de grootste consumentendatabase van Nederland en tot internationale B2B-data. Dankzij ons BSR-segmentatiemodel kennen wij jouw doelgroepen door en door en sluiten we precies aanop hun behoeften. We meten, analyseren en optimaliseren voortdurend content en campagnes.

Last minute campagnes

Regelmatig hebben klanten behoefte aan snelle actie omdat de resultaten uit reguliere activiteiten nog niet het gewenste resultaat geven. Een stevige campagne moet dan de laatste boost geven. Met ons ingespeelde team van professionals zijn wij in staat een vraag snel op te pakken en in korte tijd van concept naar resultaatgerichte executie te schakelen.