Managedservices

repsdesign

branddesign with a powerful and confident spirit

Branding is meer dan alleen een logo. Meer dan er goed uitzien. Het gaat over het uitdrukken van de waarden en persoonlijkheid van een organisatie. Brand design behelst de integrale look, feel en tone-of-voice en resulteert in de juiste visual identity en huisstijl. Wij gaan voor 100% beleving en laten je merk shinen.

Repsdesign biedt de expertise en het volledige pakket aan design, vormgeving en DTP. Laat zien wie je bent.

 

B2B but not blue

brand & business

Onze passie: brand & business van bedrijven, voor bedrijven. Dat is onze specialisatie. We onderscheiden ons in het creëren van opvallende B2B-designconcepten met een vleug emotie. Want business is prima, maar het moet wel menselijk blijven. Appelleren aan het gevoel. Dus: always to the point, best zakelijk, but zeker not blue.

digitaldesign and the purpose

De online aanwezigheid van je merk is essentieel. Je website is vaak de eerste pitstop voor nieuwe klanten en moet dus direct de juiste indruk achterlaten. Want: you’ve only got one chance for that famous first impression. Dus hoe breng je de purpose van je organisatie direct tot leven? Wij beheersen de ‘art of digital’ en ontwerpen speciaal voor het gebruik op online devices.  

uxdesign.one must always be different.

Een ‘relevante digitale ervaring’ bieden aan gebruikers. Dat betekent eigenlijk dat het plezierig is om te gebruiken en de juiste indruk achterlaat. Dat is het doel van user experience design. Dat begint met het analyseren van gebruikersgedrag op een website, van betrokkenheid, engagement en interactie. Al die inzichten leiden tot gedetailleerde interactieschetsen en tot het optimaliseren van de websitestructuur. En daarmee tot een optimale gebruikerservaring. Repsdesign werkt met wireframing, designboards en interactieve prototypes om concepten al in een vroeg stadium te testen.

creative performance

Wij zijn trots op wat we maken. Zoeken altijd de creatieve weg, zonder de doelstellingen uit het oog te verliezen. Out of the box, maar met de voeden in de modder. Dat doen we al meer dan tien jaar met succes voor toonaangevende en loyale relaties in de financiële en zakelijke dienstverlening, de maakindustrie, technologie, zorg en welzijn. En dat resulteert in soms zelfs prijswinnende concepten.

Zij gingen je voor..

EP&C | Huisstijl

case

EP&C beschermt innovaties voortaan met frisse huisstijl

Sparkler leert ons dat waarderen werkt

case

Sparkler leert ons dat waarderen werkt