b2b repsdesign

uxdesign

uxdesign.one must always be different.

Een ‘relevante digitale ervaring’ bieden aan gebruikers. Dat betekent eigenlijk dat het plezierig is om te gebruiken en de juiste indruk achterlaat. Dat is het doel van user experience design. Dat begint met het analyseren van gebruikersgedrag op een website, van betrokkenheid, engagement en interactie. Al die inzichten leiden tot gedetailleerde interactieschetsen en tot het optimaliseren van de websitestructuur. En daarmee tot een optimale gebruikerservaring. Repsdesign werkt met wireframing, designboards en interactieve prototypes om concepten al in een vroeg stadium te testen.

wireframing

Jouw concept in kaart brengen doen we met een wireframe. Dit is de blauwdruk van jouw nog te ontwikkelen website. Zo weten we zeker dat we op één lijn zitten.

designboards

Een designboard is een visual playground. Creativity is key. We verkennen, samen met jou, kleurenpaletten, typografie en beeldmateriaal. Met het designboard vertalen we ideeën naar coherente visuele taal.

prototyping

Ideeën komen tot leven in het prototype. Het statische concept wordt een dynamisch en interactief geheel. Met een prototype van je website kun je de customer journey testen en pijnpunten ontdekken.

websites

Tijd voor het bouwen van de website. Na alles uitvoerig getest en getweakt te hebben, kunnen we bezig met het echte werk. We regelen alles van A tot Z. Jij hoeft het alleen een krul te geven.

//cases

EP&C | Huisstijl

case

EP&C beschermt innovaties voortaan met frisse huisstijl

case

Becoming Xceptional met MarketResponse

case

SKJ – niet uitbundig, wel professioneel

Nieuwsgierig?

Stel hier je vraag
of neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.