Laat zien waar je voor staat
Het gevoel alsof het je eigen afdeling is
Dienst | Managed marcom services

Managed marcom services

Realiseer je ambities met onze managed marcom services

In de ideale wereld spelen marketing- en communicatieafdelingen een essentiële rol bij het aanjagen van groei. In de praktijk zijn de teams vaak klein en bestaan ze uit uit generalisten die verschillende externe bureaus op projectbasis aansturen. Hierdoor ontbreekt het aan de specifieke skills en de snelheid en executiekracht die zo hard nodig zijn.

Groei vereist continue resultaatgerichte activatie door een team van specialisten. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Marketing is door vergaande digitalisering steeds complexer geworden. Innovaties volgen elkaar razendsnel op. Permanente educatie van professionals is nodig. Dit vergt echter veel tijd en opleidingsbudget.

Je hebt specialisten nodig in uiteenlopende disciplines: strategie, online, content, creatie en design, video, advertising, PR, eventmanagement etc. Die allemaal zelf in dienst nemen is kostbaar. Bovendien heb je ze niet fulltime nodig.

Werken met verschillende externe bureaus is niet optimaal. Leveranciers voelen alleen eigenaarschap voor hun eigen deel in de keten. Coördinatie en de waan van de dag kenmerken de werkwijze.

Jouw eigen dedicated team van specialisten 

We vertalen jouw groeidoelstellingen naar een effectieve marcom-strategie en formeren een dedicated team van specialisten dat die strategie planmatig uitvoert. We stellen samen heldere kpi’s op en committeren ons daaraan. We vormen één team met je huidige medewerkers en helpen hen zich verder te ontwikkelen. Een slimme, kostenefficiënte combinatie van in-sourcing en out-sourcing. We bieden twee beproefde oplossingen, waarbij maatwerk altijd mogelijk is.

De standby formule by Reputations

Je beschikt op afroep over een eigen vast team van specialisten met kennis van jouw organisatie, identiteit, diensten en producten. De perfecte aanvulling van jouw eigen marketingteam; één aanspreekpunt, één vast bedrag per maand. Het voelt alsof het je eigen collega’s zijn. 

De hybride marcom-afdeling by Reputations 

In deze variant nemen wij écht de verantwoordelijkheid. We nemen in feite jouw marketing- of communicatieafdeling over. Onze senior manager rapporteert direct aan de directie, neemt budgetverantwoordelijkheid en is sparring partner op strategisch niveau. We bepalen welke disciplines je (aanvullend) nodig hebt om maximaal effectief te zijn en stellen op basis daarvan een hybride resultaatgericht team samen, een mix van jouw eigen mensen en die van ons.

//aagje

nieuwsitem

Klant-van-het-eerste-uur SNB deelt circulaire missie bij BNR

Bij de verwerking van slib sta je waarschijnlijk niet dagelijks stil. SNB verwerkt het restant van rioolwaterzuivering milieuvriendelijk en circulair. Wij helpen het bedrijf al jaren met merk­strategie en journalistieke content­marketing. SNB-directeur Silvester Bombeeck deelde hun boodschap gisteren overtuigend in het programma Zakendoen van BNR Nieuwsradio.

nieuwsitem

Van landgoed naar bruisend hart. Reputations is verhuisd.

Reputations is verhuisd. Na negen jaar verruilen we onze locatie op het landgoed in Leusden voor het bruisende hart van Nederland. Met ingang van 4 januari 2021 zijn we gevestigd in Creative Valley, aan het nieuwe Stationsplein van Utrecht CS.

nieuwsitem

Ontmoet Wieke, onze nieuwe marketing driven projectmanager

Wieke Beltman (42 jaar) is de nieuwe projectmanager van Reputations. Ze stond aan de wieg van nieuwe ontwikkelingen voor grote merken, maar lanceerde daar­naast als zelfstandig ondernemer succes­volle projecten. Wieke heeft marketingskills, is conceptueel sterk en hanteert een planmatige en communicatieve aanpak. Als project­manager wil ze vanuit haar marketing­ervaring inhoudelijk meedenken met een projectmatige uitwerking.

Meer lezen

//cases

case

Ontwikkeling beeldmerk Dag van de Jeugdzorg­professional 2021

Ambitieus Effecta versnelt groei met stand-by marcom-afdeling

case

Ambitieus Effecta versnelt groei met stand-by marcom-afdeling

E-books en brochures EP&C nu ook lekker leesbaar vanaf mobiele devices

case

E-books en brochures EP&C nu ook lekker leesbaar vanaf mobiele devices

Meer lezen

Nieuwsgierig naar onze managed marcom services?

Stel hier je vraag
of neem contact met ons op.

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.