Laat zien waar je voor staat
Het gevoel alsof het je eigen afdeling is
Managed marcom services

Managed marcom services

Realiseer je ambities met onze managed marcom services

In de ideale wereld spelen marketing- en communicatieafdelingen een essentiële rol bij het aanjagen van groei. In de praktijk zijn de teams vaak klein en bestaan ze uit uit generalisten die verschillende externe bureaus op projectbasis aansturen. Hierdoor ontbreekt het aan de specifieke skills en de snelheid en executiekracht die zo hard nodig zijn.

Groei vereist continue resultaatgerichte activatie door een team van specialisten. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Marketing is door vergaande digitalisering steeds complexer geworden. Innovaties volgen elkaar razendsnel op. Permanente educatie van professionals is nodig. Dit vergt echter veel tijd en opleidingsbudget.

Je hebt specialisten nodig in uiteenlopende disciplines: strategie, online, content, creatie en design, video, advertising, PR, eventmanagement etc. Die allemaal zelf in dienst nemen is kostbaar. Bovendien heb je ze niet fulltime nodig.

Werken met verschillende externe bureaus is niet optimaal. Leveranciers voelen alleen eigenaarschap voor hun eigen deel in de keten. Coördinatie en de waan van de dag kenmerken de werkwijze.

Jouw eigen dedicated team van specialisten 

We vertalen jouw groeidoelstellingen naar een effectieve marcom-strategie en formeren een dedicated team van specialisten dat die strategie planmatig uitvoert. We stellen samen heldere kpi’s op en committeren ons daaraan. We vormen één team met je huidige medewerkers en helpen hen zich verder te ontwikkelen. Een slimme, kostenefficiënte combinatie van in-sourcing en out-sourcing. We bieden twee beproefde oplossingen, waarbij maatwerk altijd mogelijk is.

De standby formule by Reputations

Je beschikt op afroep over een eigen vast team van specialisten met kennis van jouw organisatie, identiteit, diensten en producten. De perfecte aanvulling van jouw eigen marketingteam; één aanspreekpunt, één vast bedrag per maand. Het voelt alsof het je eigen collega’s zijn. 

De hybride marcom-afdeling by Reputations 

In deze variant nemen wij écht de verantwoordelijkheid. We nemen in feite jouw marketing- of communicatieafdeling over. Onze senior manager rapporteert direct aan de directie, neemt budgetverantwoordelijkheid en is sparring partner op strategisch niveau. We bepalen welke disciplines je (aanvullend) nodig hebt om maximaal effectief te zijn en stellen op basis daarvan een hybride resultaatgericht team samen, een mix van jouw eigen mensen en die van ons.

//aagje

Zes mijlpalen die je inbound marketing in goede banen leiden

Het totale plaatje van inbound marketing kan vrij overweldigend zijn. Met deze zes stappen ga je content in een geleidelijk tempo publiceren.

Niets is zo complex als de schoonheid van de eenvoud

Het klinkt zo makkelijk; eenvoudig. Maar voordat een ontwerp écht eenvoud uitstraalt, zijn daar doorgaans heel wat stevige discussies, pijnlijke keuzes beslissingen voor nodig.

Het is tijd voor écht digitaal publiceren

Ik weet nog goed hoe het vroeger ging, in het papieren tijdperk. Je had een product of dienst die je aan de man wilde brengen, of zocht bezoekers voor je evenement. Hup, naar de designer, we maken een leuke DM. Adressenbestand aankopen, post betaald-stempel erop en versturen maar, op hoop van zegen. Wachten bij de telefoon of er iemand belt. Ondertussen vroeg je je af of je boodschap wel bij de juiste persoon terecht was gekomen... Respons? 1 op drie honderd zoveel. Kostte veel tijd, veel geld, maar leverde vooral veel frustratie op.

Meer lezen

//cases

case

Samenwerking banken tegen witwassen online overzichtelijk vindbaar

case

Samen voorkomen dat betalingsproblemen schuldzorgen worden

case

EP&C beschermt innovaties voortaan met frisse huisstijl

Meer lezen

Nieuwsgierig?

Stel hier je vraag
of neem contact met ons op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.