Laat zien waar je voor staat
Het nieuwsgierigste bureau van Nederland
Sparringpartner voor topmanagement

Sparringpartner voor topmanagement

Strategische communicatie door Reputations

Als trusted board room advisor en sparringpartner begeleiden we bestuurders en het topmanagement bij de communicatie van strategische keuzes naar verschillende stakeholders.

Nieuws met impact op de strategie of reputatie

Elke organisatie wordt wel eens geconfronteerd met gebeurtenissen die direct impact hebben op de positie. Tegenvallende resultaten, een overname of fusie, een recall van een product en zo meer. Elk directiebesluit heeft mogelijk consequenties voor de reputatie en het sentiment onder medewerkers en klanten. Wij helpen die consequenties te overzien, schrijven (snel) heldere storylines en Q&A’s en begeleiden bij executie. Onze journalistieke achtergrond komt hierbij goed van pas.

Issuesmanagement en scenarioplanning

Organisaties die zich laten verrassen door onverwachte gebeurtenissen, moeten improviseren. Door proactief issuesmanagement, scenarioplanning en het doorleven van deze scenario’s zijn onze opdrachtgevers altijd voorbereid en in control.

Reputatiemanagement: grip houden op beeldvorming

Reputatieschade staat al jaren in de top-3 van grootste risico’s die CEO’s vrezen (bron: AON). Grip houden op ongecontroleerde informatiestromen is niet gemakkelijk. Wij helpen de grip te verstevigen door monitoring en scenario-based contentmarketing.

Interne strategische communicatie bij verandering

Intern beginnen = extern winnen. Dat is ons uitgangspunt bij het ontwerp en de executie van interne communicatieprogramma’s gericht op implementatie van nieuw beleid en gedrags- en cultuurverandering. Kern van onze aanpak is het creëren van begrip en positieve energie. Veranderen kan ook echt leuk zijn!