Het nieuwsgierigste bureau van Nederland

Vacature: DTP-er met online skills

Vacature: DTP-er met online skills

Vacature: DTP-er met online skills (32 uur)

Reputations, het nieuwsgierigste bureau van Nederland, is per direct op zoek naar een DTP-er met enkele jaren ervaring in online vormgeving. Je kunt zelfstandig banners, social posts, e-books, whitepapers, brochures en infographics uitwerken. Daarnaast heb je ervaring met online nieuwsbrieven (Spotler, Mailchimp). Je werkt met Adobe Creative Cloud (Indesign, Illustrator, Photoshop) en als je affiniteit hebt met webdesign is dat zeker een pre.

Pas jij bij Reputations?

Bij Reputations geloven we dat succesvolle marketing en communicatie altijd begint met het stellen van de juiste vragen. Met een hecht, compact team brengen we dit in de praktijk voor aansprekende klanten. We leggen de lat hoog en eisen veel van elkaar om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden. Niet voor niets zijn we al twee jaar op rij bekroond op de Grand Prix Contentmarketing.

Werken bij Reputations moet vooral ook leuk zijn, vinden wij. We lachen veel en we doen regelmatig samen leuke dingen. We zijn gevestigd in het bruisende hart van Nederland, pal naast het Centraal Station van Utrecht. Daar ligt Creative Valley, een inspirerende en dynamische werkplek waar we elkaar ontmoeten en inspireren.

Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke aanstelling voor zeven maanden, voor 32 uur per week. Bij wederzijdse tevredenheid kan dit leiden tot een vaste aanstelling; ook kan in een later stadium het aantal uren per week in overleg worden uitgebreid.

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Laat ons dat dan snel weten en solliciteer. We zien dan graag wat van je portfolio.

Sollicitatieformulier

  • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.