Laat zien waar je voor staat
Het nieuwsgierigste bureau van Nederland
Het nieuwsgierigste bureau van Nederland

Vacature: project- /accountmanager

Vacature: project- /account­manager

Reputations, het nieuwsgierigste bureau van Nederland, heeft per direct ruimte voor een stevige project- / accountmanager. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en onderhouden van verschillende projecten en campagnes van een aantal van onze klanten in de zakelijke dienstverlening. De focus ligt daarbij op online marketing, het inrichten en het optimaliseren van funnels en campagnes.

Profiel

Je werkt graag planmatig en gestructureerd, maar je schrikt er niet van als het zoveelste ‘spoedje’ je hele dagschema op zijn kop zet. Je schakelt dus snel en bent flexibel. Je investeert in de klantrelatie en doet er alles aan om onze gezamenlijke doelen te realiseren. Tegelijkertijd ben je niet van de school ‘u vraagt, wij draaien’, maar presenteer je jezelf als een volwaardig gesprekspartner en adviseur. Je bent taalvaardig, digital savvy en je vindt het vanzelfsprekend om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in ons vakgebied.

Pas jij bij Reputations?

Bij Reputations geloven we dat succesvolle marketing en communicatie altijd begint met het stellen van de juiste vragen. Met een hecht, compact team brengen we dit in de praktijk voor aansprekende klanten. Dat zijn vaak kennisintensieve bedrijven. Je moet je dus kunnen verdiepen in complexe onderwerpen en denkt en werkt op HBO-plus of WO-niveau. We leggen de lat hoog en eisen veel van elkaar om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden. Niet voor niets zijn we al twee jaar op rij bekroond op de Grand Prix Contentmarketing.

Dit bieden wij

• Mooi salaris, afhankelijk van je ervaring en skills
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en een NS-business card
• Mogelijkheden tot deels thuiswerken
• Permanente persoonlijke ontwikkeling via onder meer de Frankwatching Academy
• Een dynamische rol in een energiek team
• Volop ruimte voor jouw creativiteit en ideeën

Inspirerende werkplek

We zijn gevestigd in het hart van Nederland, pal naast het Centraal Station van Utrecht. Daar ligt Creative Valley, een inspirerende werkplek waar we elkaar ontmoeten, inspireren en mooie producties maken. Er zitten nog veel meer creatieve, jonge bedrijven die zorgen voor een leuke dynamiek. Lunchen en regelmatig borrelen (als het weer kan) doen we in de bar en brasserie in het gebouw.

Solliciteer met het formulier hieronder:

  • Accepted file types: pdf, docx, jpg, png, Max. file size: 10 MB.
  • Accepted file types: pdf, jpg, png, docx, Max. file size: 10 MB.