Laat zien waar je voor staat
Het nieuwsgierigste bureau van Nederland
Het nieuwsgierigste bureau van Nederland

Vacature: manager traffic en productie
(32 / 40 uur per week)

Vacature: manager traffic en productie

Reputations, het nieuwsgierigste bureau van Nederland, heeft per direct ruimte voor een manager traffic en productie. Je bent verantwoordelijk voor de planning en organisatie van onze projecten en bent de schakel tussen klant, leveranciers, freelancers en onze creatieve afdelingen. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt en dat deadlines worden gehaald. Ook heb je een rol in de projectadministratie en agendering.

Profiel

Je werkt graag planmatig en gestructureerd, maar je schrikt er niet van als het zoveelste ‘spoedje’ je dagschema op zijn kop zet. Je schakelt dus snel en bent flexibel. Je houdt van het voorbereiden van projecten, puzzelen en plannen en hebt een vooruitziende blik. Je stemt de verschillende werkzaamheden op elkaar af en zet mensen graag op de juiste plaats. Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie en met project-/planningstools zoals Asana is gewenst.

Pas jij bij Reputations?

Bij Reputations geloven we dat succesvolle marketing en communicatie altijd begint met het stellen van de juiste vragen. Met een hecht, compact team brengen we dit in de praktijk voor aansprekende klanten. We leggen de lat hoog en eisen veel van elkaar om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden. Niet voor niets zijn we al twee jaar op rij bekroond op de Grand Prix Contentmarketing.

Werken bij Reputations moet vooral ook leuk zijn, vinden wij. We lachen veel en we doen regelmatig samen leuke dingen. We zijn gevestigd in het bruisende hart van Nederland, pal naast het Centraal Station van Utrecht. Daar ligt Creative Valley, een inspirerende en dynamische werkplek waar we elkaar ontmoeten en inspireren.

Solliciteer direct:

  • Accepted file types: pdf, docx, jpg, png, Max. file size: 10 MB.
  • Accepted file types: pdf, jpg, png, docx, Max. file size: 10 MB.