Laat zien waar je voor staat
Het nieuwsgierigste bureau van Nederland
Het nieuwsgierigste bureau van Nederland

Vacature project- /account­manager

Kom werken bij het nieuwsgierigste bureau van Nederland

Gezocht: Project-/accountmanager

Reputations, het nieuwsgierigste bureau van Nederland, heeft per direct ruimte voor een stevige project- / accountmanager. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en onderhouden van verschillende projecten en campagnes van een van onze klanten in de zakelijke dienstverlening. De focus ligt daarbij op online marketing, het inrichten en het optimaliseren van funnels en campagnes.

Profiel

Je werkt graag planmatig en gestructureerd, maar je schrikt er niet van als het zoveelste ‘spoedje’ je hele dagschema op zijn kop zet. Je schakelt dus snel en bent flexibel. Je investeert in de klantrelatie en doet er alles aan om onze gezamenlijke doelen te realiseren. Tegelijkertijd ben je niet van de school ‘u vraagt, wij draaien’, maar presenteer je jezelf als een volwaardig gesprekspartner en adviseur. Je bent taalvaardig, digital savvy en je vindt het vanzelfsprekend om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in ons vakgebied.

Pas jij bij Reputations?

Bij Reputations geloven we dat succesvolle marketing en communicatie altijd begint met het stellen van de juiste vragen. Met een hecht, compact team brengen we dit in de praktijk voor aansprekende klanten. Dat zijn vaak kennisintensieve bedrijven. Je moet je dus kunnen verdiepen in complexe onderwerpen en denkt en werkt op HBO-plus of WO-niveau. We leggen de lat hoog en eisen veel van elkaar om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden. Niet voor niets zijn we al twee jaar op rij bekroond op de Grand Prix Contentmarketing.

Werken bij Reputations moet vooral ook leuk zijn, vinden wij. We lachen veel en we doen regelmatig samen leuke dingen. Begin januari 2021 verhuizen we naar Creative Valley, bovenop Utrecht CS. Een inspirerende werkplek op een toplocatie.

Het gaat voorlopig om een contract voor zeven maanden voor 24 uur per week. Mogelijk kan dit aantal uren later worden uitgebreid.

Interesse? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.
Je kunt reageren tot en met 27 november.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Accepted file types: pdf, doc, jpg, png.
  • Accepted file types: pdf, doc, jpg, png.