E-books en brochures EP&C nu ook lekker leesbaar vanaf mobiele devices

E-books en brochures EP&C nu ook lekker leesbaar vanaf mobiele devices

Octrooibureau EP&C deelt de diepgaande vakkennis op het gebied van intellectueel eigendom graag met zijn relaties. Dit in de vorm van brochures, blogs, webinars en e-books. Digitale uitgaven als brochures en e-books worden voor 38% van het totaal aantal downloads vanaf een smartphone of tablet gelezen.

Met het verzoek aan ons om de bestaande digitale producties voor mobiele devices te optimaliseren is EP&C klanten en potentiële opdrachtgevers nog beter van dienst. We hebben daartoe de opmaak van de e-books teruggebracht naar een één-pagina-opzet in plaats van spreads. De tekstgrootte is geoptimaliseerd voor kleine schermen en de hyperlinks zitten niet te dicht bij elkaar. Dit om te voorkomen dat je per ongeluk de verkeerde link aanklikt. Ook is het aantal hyperlinks in de lopende tekst verminderd om per ongeluk klikken tijdens het swipen te voorkomen.

Momenteel zetten we ook de brochures van EP&C om voor mobiel, zodat deze gecompliceerde informatie op ieder scherm goed leesbaar en behapbaar is.

“Bij dergelijke projecten heeft Reputations aan een half woord genoeg. Marleen begrijpt wat we willen, is proactief en heel erg snel.”

Evelien van Tol, Marketing & Communications Coordinator bij EP&C