Ambitieus Effecta versnelt groei met stand-by marcom-afdeling

Ambitieus Effecta versnelt groei met stand-by marcom-afdeling

De ambitieuze ICT-adviseur Effecta wil technologie vermenselijken. Het bedrijf biedt daarvoor slimme oplossingen die je helpen om écht contact te maken, ook al is het digitaal en over afstand. De strategie van Effecta is gericht op kwalitatieve groei; planmatige online marketing en communicatie zijn daarbij essentieel. Om ook hierin te versnellen koos Effecta voor managed marcom services.

Vast eigen team

Auke Smit, ceo van Effecta: “Marketing is een steeds complexer vakgebied geworden. Je hebt een team van verschillende specialisten nodig om je verhaal onderscheidend te vertellen en online gevonden te worden. Wij groeien, maar zijn nog te klein om zelf zo’n hele afdeling op te tuigen. Met de managed marcom services van Reputations beschikken we nu toch over een eigen vast team met verschillende disciplines. We zijn inmiddels een paar maanden aan de slag en we maken al echt mooie stappen.”

Commerciële doelen

Directeur Jos Frijters van Reputations is ook tevreden over die vliegende start. “Wat helpt is dat het management van Effecta echt goed heeft nagedacht over hun strategie en  (her)positionering. Er is een inspirerend verhaal te vertellen. Wij hebben dit doorvertaald naar een content- en campagnestrategie die we nu planmatig uitvoeren. Daarbij ligt de focus op het behalen van duidelijke commerciële doelen.”

Reputations biedt managed marcom services in verschillende vormen aan. De oplossing past goed bij scale-ups en ambitieuze b2b-bedrijven.  Meer weten?

Meer weten over de slimme oplossingen van Effecta? Kijk op de vernieuwde website die wij voor ze bouwden.