Eindelijk overzicht schuldhulp met gezamenlijke website

NVB | NHS

Samen voorkomen dat betalingsproblemen schuldzorgen worden

De Nederlandse Schuldhulproute is één weg naar passende schuldhulp die werkt, voor alle mensen in Nederland. In de Nederlandse Schuldhulproute werken bedrijven, gemeenten en schuldhulpverleners samen. 

In opdracht van de partners van dit initiatief, onder leiding van de Nederlandse Vereniging van Banken, ontwikkelden wij een informatieve website, een toegankelijk animatiefilmpje en een infographic. Het komende jaar zorgen we bovendien voor actuele content-updates.

De partners kozen onder meer voor Reputations vanwege onze grote inhoudelijke kennis over dit onderwerp. Wij zijn al vanaf het prille begin betrokken bij fiKks, een van de founding partners. In aanwezigheid van Koningin Máxima werd de Nederlandse Schuldhulproute op 30 oktober gelanceerd. We zijn trots dat wij mogen bijdragen aan dit mooie initiatief.

We ontwierpen en bouwden een overzichtelijke, informatieve website. Voor herkenbaarheid en consistentie maakten we gebruik van cartooneske tekeningen en characters die ook in het animatiefilmpje en de infographic te zien zijn.

Wij zorgden voor de volledige productie van dit filmpje, van script en storyboard, tot de voice-over en motion graphics.