Publieke Aandelen Monitor 2018 online

PAM 2018 | Rapport 2018

De Publieke Aandelen Monitor is een jaarlijks onderzoek waarbij thema’s rondom het Nederlands publiek aandeelhouderschap in kaart worden gebracht. De monitor is een initiatief van Boer & Croon Corporate Finance en kwam in 2015 voor het eerst uit. Inmiddels wordt dit jaarlijkse onderzoek verricht in samenwerking met Pels Rijcken en The Boston Consulting Group.

Al deze experts in corporate finance, juridisch advies en strategische consultancy geloven in het delen van expertise. Dit gezamenlijk onderzoek naar het publieke aandelenbezit is daarvan een voorbeeld. De wijze van digitaal publiceren en het concept werd door Reputations in 2016 ontwikkeld en sindsdien nemen we jaarlijks de launch van het rapport voor onze rekening.

De vraag. De onderzoeksresultaten voor de monitor zijn bekend, maar hoe gaan we dit in een goed leesbaar en mooi opgemaakt rapport ‘verpakken’ en aanbieden? En belangrijker nog: hoe brengen we het onder de aandacht van onze klanten, prospects en de relevante media? Daarbij wél nadrukkelijk rekening houdend met de vernieuwde privacyregelgeving.

Uitwerking. Onze studio maakt van de aangeleverde content een inspirerend digitaal rapport. Deze rapportage wordt online aangeboden via een wervende onepager. Klanten en prospects worden via een digitale nieuwsbrief op het rapport gewezen, en vragen het aan door middel van een formulier. Een persbericht en berichten via de owned social media zorgen voor aanvullende traffic. 

Onepager

www.publiekeaandelenmonitor.nl

Wervende onepager met formulier (en vervolgpagina’s) om het rapport op te vragen. Tevens aandacht voor de Dag van de Deelnemingen. AVG-proof ingericht.

Publieke Aandelen Monitor editie 2018

Als interactieve pdf opgemaakt rapport, waarin de stijlen van de drie aanbiedende partijen zijn gecombineerd. Fotografie en illustratieve grafieken verluchtigen de inhoud.

En verder

  • E-mail nieuwsbrief, inclusief inrichting Mailchimp
  • Social media posts (LinkedIn) in stijl van het rapport
  • Persbericht, via de digitale Perslijst van Reputations verstuurd naar relevante media