Contentmarketing

Content die inspireert, verleidt én converteert

Hoogwaardige content creëren die jouw organisatie of merk krachtig positioneert. Bij Reputations blinken we hierin uit en verdiepen we dit voor alle touchpoints in jouw communicatie-, marketing- of salesfunnel.

Onze contentproducties zijn meerdere malen bekroond bij de Grand Prix Content Marketing.

We maken social content, schrijven whitepapers en produceren video’s, animaties, infographics en podcasts

Ons team van creatieven, copywriters, podcast- en videomakers, contentmanagers en social-media-specialisten gaat graag voor jou aan de slag. We vertalen je communicatie- en marketingdoelen naar inspirerende content die jouw doelgroepen aanspreekt. Of je je nu wil positioneren als thought leader in jouw branche, een nieuw product of dienst onder de aandacht wil brengen of op zoek bent naar nieuwe klanten, wij maken dé content om het waar te maken.

Content voor alle touchpoints in de marketingfunnel

Bij elk touchpoint in de customer journey past een andere vorm van content. De reis begint vaak met social content, opvallende posts op social media, die jouw doelgroep verleiden om door te klikken naar meer informatie op je website. Die social content kan een blogpost zijn, maar vaak kiezen we voor een korte video, slider of infographic. Met vlot lezende blogs en informatieve whitepapers, animaties of infographics houden we de doelgroep geboeid. We verhogen het engagement en leiden jouw publiek steeds verder de funnel in. Zo blijf je top-of-mind bij jouw bestaande relaties en vind je nieuwe opdrachtgevers.

Relevante, conversiegerichte content

Het succes van content staat of valt met de relevantie voor de doelgroep. Wij maken content daarom altijd vanuit de veronderstelde ‘wakkerligger’ van jouw doelgroep. Met welke vragen zitten zij, naar welke kennis zijn ze op zoek, op welke vragen kunnen wij een (verrassend) antwoord geven? Hoe beter we jouw doelgroep voor ogen hebben, hoe relevanter de content die we produceren. Dit doen we bijvoorbeeld op basis van persona’s. Uiteraard werken we altijd ‘SEO-proof’, zodat de content aan alle voorwaarden voldoet om hoog te scoren in de zoekresultaten.

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van persona’s of bij je hele contentstragie of -tactiek? Ook daar kan Reputations je bij helpen.

//cases

case

Nieuwswaardige ontdekking Management Drives werd succes-campagne

Cardano | Podcast GPCM

case

The Enemy Within – een genomineerde podcastserie

EY Montesquieu | Realm

case

Met animatie van twee minuten snapt iedereen EY Realm opeens wél