Het nieuwsgierigste bureau van Nederland

We zitten midden in de tijd van de jaarplannen. Ook als communicatiemanager moet je eraan geloven. Hoe gaan we onze ambities voor 2024 met hulp van communicatie en content realiseren? Ondertussen heb je het ook razend druk met de lopende campagnes, ben je onderbezet door het griepseizoen en vragen sales-collega’s om een snelle actie zodat ze hun target dit jaar nog kunnen halen. Hoe manage je dit?

Ons antwoord: formuleer je strategie op één pagina.

Jouw communicatie- of contentstrategie 2024 op één pagina     

Vuistdikke plannen zijn niet meer van deze tijd. Ze zijn statisch, vaak te gedetailleerd en bieden schijnzekerheid in een wereld die voortdurend en razendsnel verandert.

Een goede strategie past op 1 pagina en geeft duidelijk richting aan je activatie. Bij  Reputations by MarketResponse werken we met twee gevalideerde, bewezen succesvolle modellen: het Strategic Communication Frame voor corporate en marketingcommunicatie en het ROEM-canvas voor contentstrategie en -tactiek.

Met deze aanpak wordt je strategie geen ‘dode letter’

Deze modellen maken je strategie behapbaar en – heel belangrijk – wendbaar. Gaandeweg het jaar verandert er immers van alles en kan het van belang zijn bij te sturen. Juist omdat het om praktische modellen gaat, helpt het je om altijd vanuit de strategie te blijven werken. Je strategie is daarmee geen dode letter die je aan het begin vaststelt en die vervolgens wegkwijnt in de cloud.

Deliverable: een solide, doordachte strategie die iedereen begrijpt

Als je voor de eerste keer aan de slag gaat met het frame of het canvas, helpt het enorm als je wordt begeleid door een specialist. De praktijk leert dat het maken van scherpe keuzes, en het vatten van de essentie per bouwsteen, in het begin nog lastig kan zijn. Wij helpen je daarbij. In enkele teamsessies leveren we samen met jou een solide, doordachte strategie op. Makkelijk door te presenteren aan het topmanagement en te delen met je interne stakeholders en externe partners, zoals bureaus.

Boek nu

We bieden deze service dit najaar aan voor een vaste prijs van € 7.500,– (oplevering van een Strategic Communication Frame of ROEM-canvas). Een combinatie van de twee is uiteraard ook mogelijk, tegen gereduceerd tarief.

Boek direct, of vraag meer informatie aan over onze aanpak.

Contact – contactpagina

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

//cases

USG | geen wij geen zij

case

Wij Werken Samen

Een hybride afdeling Marketing & Communicatie

case

Een hybride afdeling Marketing & Communicatie

MD | app rood

case

Ben jij blauw, rood of juist hartstikke groen?