Het nieuwsgierigste bureau van Nederland

Vacature: trafficmanager (32/40 uur)

Vacature: trafficmanager (32/40 uur)

Gevonden: het leukste bureau voor een trafficmanager

Je loopt het centraal station van Utrecht uit en stapt een halve minuut later Creative Valley binnen. Op de bovenste verdieping vind je Reputations, het nieuwsgierigste contentbureau van Nederland en onderdeel van MarketResponse, toonaangevend in insights-driven marketing.  

Hier zijn de mensen met wie je spraakmakende en effectieve ontwerpen, content en campagnes bedenkt en maakt. Hier kun je regelen, schakelen, plannen en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Dat kan ook thuis natuurlijk, maar Creative Valley en zeker de verdieping van MarketResponse zijn lekker inspirerend en dynamisch. En we hebben een goed restaurant voor lunch & borrel.  

Wat ga je doen?

Als traffic- en productiemanager (3 à 5 jaar ervaring noodzakelijk) ben je verantwoordelijk voor de planning en organisatie van onze projecten en ben je de schakel tussen klant, leveranciers, freelancers en onze creatieve afdelingen. Je werkt gestructureerd, maar je schrikt er niet van als het zoveelste ‘spoedje’ je dagschema op zijn kop zet. Met een helicopterview stem je de verschillende werkzaamheden op elkaar af en zet je mensen graag op de juiste plaats. Ook heb je een rol in de projectadministratie (wij werken met Gripp) en de agendering.

Waar kom je terecht?

Bij Reputations werk je voor aansprekende klanten. Je maakt deel uit van een hecht en leuk team dat scoort met content – twee keer prijswinnaar op de Grand Prix Contentmarketing. Je bent ook onderdeel van een grootheid in insights-driven marketing, MarketResponse, met in totaal bijna 100 mensen.  

Kijk op onze website of het werk, de plek en de mensen je aanspreken. Beter nog: solliciteer vandaag nog door het formulier hieronder in te vullen.

Sollicitatieformulier

  • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.