The Enemy Within – een genomineerde podcastserie

Cardano | Podcast GPCM

Wat kan een pensioenprofessional leren van de fouten van John F. Kennedy in de Cubacrisis, van de Schiedammer Parkmoord of van de Cargo Cult van inheemse stammen in de Stille Zuidzee?  Met de introductie van de podcastserie The Enemy Within onderscheidt Cardano zich nog meer van de concurrentie door thematiek, onderwerpkeuze en uitvoering.

Genomineerd in de categorie creatie / podcasts Grand Prix Contentmarketing 2019

Als een radioprogramma on demand. In lijn met de formule van IMAGINE hebben we gekozen voor een herkenbaar journalistiek format. Interviews met internationaal gereputeerde thought leaders wisselen we af met historische geluidsfragmenten. Denken in geluid als belangrijk element in storytelling is daarbij essentieel.

De podcasts zijn te beluisteren via Spotify, Apple Music en uiteraard op de contenthub Cardano IMAGINE (via Sound Cloud). Klik op de afbeelding om de genomineerde serie te beluisteren.

De podcasts zijn een nieuw element in de media- en middelenmix van het contentplatform Cardano IMAGINE. In 2018 al bekroond in de Grand Prix. Bekijk die case hier.